Galleri

Billeder fra vores hverdag


Dialog-og informationsmøde

med brugerne og husejerne på Grenaa Marina.

mandag den 22 maj 2023 kl. 19 med følgende dagsorden:


Introduktion til skærgårdensejlads 2023

24 medlemmer fra Grenaa Bådklub  og  Grenaa Sejlklub deltog i foredraget om sejlads i skærgården

tak til Tovog Allan.  
Fabriksbesøg hos Grenaa Varmeværk

Det var godt nok en oplevelse af de sjældne, da vi var med Grenaa Bådklub på besøg hos det nye fjernvarmeværk i Grenaa.

Vi var tilmeldt 14 personer, og blev modtaget af en oplagt rundviser, nemlig Direktør Søren Gertsen. Han bød velkommen med kaffebord, og gav os et grundigt indblik i varmeværkets historie, og fortalte om de dygtige og engagerede medarbejdere der havde været med hele vejen.

Efter foredraget, der blev suppleret op med billeder af udviklingen og det fantastisk store område med solceller, var vi rundt på virksomheden og fik et indblik i produktion af varme til hele byen. Vi bemærkede den orden og renlighed der var overalt. Vi sluttede besøget med en lille tår til halsen, og kunne stille spørgsmål om det vi havde oplevet. Vi kan desuden oplyse, at de ikke hviler på laurbladene derude, men at der er flere store projekter igang for at producere billigere varme til borgerne i Grenaa.

Finn Bilde takkede på bådklubbens vegne for den fine modtagelse og gode oplevelse vi havde fået.               Bent Olsen

Messebesøg i Fredericia Grenaa  2023

26 medlemmer fra Grenaa og Bønnerup Bådklubber deltog i busturen til Fredericia, Vejret var fint, dog lidt koldt, men med en god oplagt chauffør og en god bus var det en fornøjelse. En rigtig flot messe med masser af gode sager og alt for mange mennesker, forløb stille og roligt. Ved 4 tiden gik turen atter hjem mod grenaa, enkelte nappede sin en bette lun mens snakken gik livligt om de indkøbte ting.

Vi afsluttede med fællesspisning, Stegt flæsk og Persille sovs i rigelige mængder.    

Galleri

Indsend gerne billeder af din båd, med data og navn