Tursejllads 2019 - Grenaa Bådklub

Gå til indhold
T U R S E J L A D S
På generalforsamlingen i Grenå Bådklub d. 14. marts blev der nedsat et tursejladsudvalg.
Følgende tursejladser er planlagt:
1.     17.- 19. maj (St. Bededag) sejles til Ebeltoft.
2.     30. maj - 2. juni (Kr. Himmelfartsdag) sejles til Anholt.
Forud for begge sejladser mødes vi på Grenå Marina kl. 09.00 og er klar til afsejling. Der vil være deadline for tilmelding henholdsvis d. 15. maj og 28. maj. Tilmelding kan ske til Tove og Allan på tlf. 60654835.
Hvis vejrforholdene ikke tillader sejlads til Ebeltoft og Anholt iværksættes plan B, og der sejles i stedet til Bønnerup i forbindelse med St. Bededag og til Mårup på Samsø i forbindelse med Kr. Himmelfartsdag.
I perioden d. 22. juli - 11. august sejles til Gøteborgs Skærgård enten via Anholt og Varberg eller langs den jyske østkyst og via Læsø.
Foruden besøg på nogle af de små øer i Gøteborgs Skærgård bl.a. Rørø og Bjørkø vil der også være besøg i Gøteborg (Långedrag med sporvognsforbindelse til byens centrum), Marstrand, Åstol og Skærhamn.
Har denne tur vakt Jeres interesse, og har I spørgsmål til turen, kan I kontakte Tove og Allan.
Deadline for tilmelding til denne skærgårdstur vil være d. 15. juli. Tilmelding kan ske til Tove og Allan på tlf. 60654835.

Marstrand                                                                   Åstol
Tilbage til indhold